Bruschetta med brie
INGREDIENSER
8 skiver baguette eller annet lyst brød
2 ss olivenolje
1 fedd hvitløk
2 ss finhakket frisk basilikum
1 ss olivenolje
150 g Kolibrie® brie
50 g pinjekjerner
2 ss balsamico
SLIK GJØR DU
Skjær brødet i ca. 1,5 cm tykke skiver. Stek skivene lett på begge sider i oljen, til det blir sprøtt og gyllent. Legg skivene over på et tørkepapir slik at fettet renner av. Del hvitløkfeddet i to og gni over de sprøstekte skivene. Rist pinjekjernene i en tørr panne og sett til siden. Del osten i 8 litt tykke skiver.
Varm ovnen til 200 °C.
Fjern brødskivene fra tørkepapiret og legg over på ildfaste tallerkener og topp med osten. Stek i ovnen til osten har blitt myk eller i ca 3 min.
Servér toppet med pinjekjerner og et dryss balsamico.
TIPS
Bruschetta med Kolibrie® passer alene som smårett, forrett eller sammen med en med salat.