Hvit pizza med Selbu Blå

20 min
2 porsjoner
Pizza er aldri feil. Hvorfor ikke prøve en ny vri med crème fraîche, epler, bacon og Selbu Blå?

INGREDIENSER

Pizzadeig

Topping:
2-3 ss TINE Crème Fraîche
1 rødt eple
1 pk bacon, ca. 140 g
1 liten gul løk
Selbu Blå
Litt revet mozzarella

Pynt:
Akasiehonning
Blandet salat, f. eks. babyspinat og ruccola
Valnøtter

SLIK GJØR DU

Forvarm ovnen til 250º C. Vask eplet og skjær det i tynne skiver. Kutt bacon og løk i skiver, og stek til det er gyldent. Kjevle ut pizzadeigen. Begynn med å smøre Crème Fraîche utover med en skje. Legg over tynne epleskiver, og spre deretter over stekt bacon og løk. Fordel biter med Selbu Blå Økologisk på pizzaen, og strø deretter over litt revet mozzarella. Stek nederst i ovnen på 250º C i ca. 15 minutter. For å sette en ekstra spiss på pizzaen kan du toppe den med honning, salat og valnøtter før servering.