Kyllingsalat med parmesan
INGREDIENSER
60 g Michelangelo Parmigiano Reggiano 30 mnd, revet
2 stk kyllingfileter
1 ss smør eller olje til steking
300 g blandet salat, f.eks romanosalat, hjertesalt og ruccola
100 g sukkererter
200 g cherrytomater
Dressing
3 dl Kesam® Original eller Mager
½ dl frisk basilikum, hakket
2 ts sitronsaft
2 ts flytende honning
Salt og pepper
SLIK GJØR DU
Stek kyllingfiletene med salt og pepper i smør eller olje i en stekepanne, ca. 5-6 minutter på hver side. La filetene hvile og skjær i skiver.
Vask og tørk salat og grønnsaker. Skjær opp salaten, del tomatene i to og finsnitt sukkerertene.
Anrett salat og grønnsaker i en bolle og topp med kylling.
Til Dressing: Ha Kesam i en bolle, rør inn sitronsaft og honning. Hakk og tilsett urter og smak til med salt og pepper.
Servér med dressing og revet parmesan sammen med ferskt brød.