Kyllingsalat med parmesan

30 min
4 porsjoner
Lett og lekker kyllingsalat som smaker herlig.

INGREDIENSER

60 g  Michelangelo Parmigiano Reggiano 30 mnd, revet

2 stk  kyllingfileter

1 ss  smør eller olje til steking

300 g  blandet salat, f.eks romanosalat, hjertesalt og ruccola

100 g  sukkererter

200 g  cherrytomater

Dressing

3 dl  Kesam® Original eller Mager

½ dl  frisk basilikum, hakket

2 ts  sitronsaft

2 ts  flytende honning

Salt og pepper

SLIK GJØR DU

Stek kyllingfiletene med salt og pepper i smør eller olje i en stekepanne, ca. 5-6 minutter på hver side. La filetene hvile og skjær i skiver.

Vask og tørk salat og grønnsaker. Skjær opp salaten, del tomatene i to og finsnitt sukkerertene.

Anrett salat og grønnsaker i en bolle og topp med kylling.

Til Dressing: Ha Kesam i en bolle, rør inn sitronsaft og honning. Hakk og tilsett urter og smak til med salt og pepper.

Servér med dressing og revet parmesan sammen med ferskt brød.