Osteboller med gouda og spekeskinke

45 min
4 porsjoner
En herlig osterett de fleste vil like. Smaker nydelig som nystekt men også perfekt å ta med på tur eller i matboksen.

INGREDIENSER

1 stk pizzabunn (ferdig eller hjemmelaget)
200 g Fryd Gouda Urter eller Fryd Gouda Pesto, riv litt og terne resten
Spekeskinke
Friske urter, f.eks basilikum eller koriander

SLIK GJØR DU

Del osten i terninger, men hold av litt som skal rives oppå. Kjevle ut pizzadeigen, og trykk ut sirkler med et glass. Legg på en stor terning Fryd Gouda Urter/Pesto, en skive spekeskinke og dryss over friske urter. Rull sammen til en bolle, og sett på et stekebrett. Pensle med smeltet smør, og strø over revet gouda. Stek ostebollene på 200 °C i ca 15 min.  Antall boller avhenger av størrelse på pizzadeigen, ca 12-15 boller.