Michelangelo Carbonara

25 min
4 porsjoner
Smakfull Michelangelo pasta carbonara med asparges - vår variant av tradisjonell carbonara.

INGREDIENSER

400 g spagetti

300 g asparges

250 g bacon, terninger

2 stk hvitløk båter, hakket

4 stk egg

2 ss vann

1 dl kremfløte

2 dl Michelangelo Parmigiano Reggiano, revet

Pepper, grovmalt

Garnityr: 1 dl Michelangelo Parmigiano Reggiano, revet

SLIK GJØR DU

Kok spagetti etter anvisningen på pakken. Del asparges i mindre biter og kok i rikelig vann i ca 5 minutter.

Stek baconet og deretter hvitløk. Ta spagetti og asparges ut av vannet og legg til siden sammen med stekt bacon og hvitløk.

Pisk egg sammen i en bolle, bland i fløte, vann og revet Michelangelo parmesan.

Smelt smør i en stor panne legg i den kokte pastaen, hell over egg og parmesan blandingen og rør inn i pastaen.

Bland inn pepper etter smak. Samtidig som pastaen varmes forsiktig, bland asparges og bacon inn i retten.

Strø over resten av den revede parmesanen.

Server med kjærlighet og en god salat til!