Michelangelo Carbonara
INGREDIENSER
400 g spagetti
300 g asparges
250 g bacon, terninger
2 stk hvitløk båter, hakket
4 stk egg
2 ss vann
1 dl kremfløte
2 dl Michelangelo Parmigiano Reggiano, revet
Pepper, grovmalt
Garnityr: 1 dl Michelangelo Parmigiano Reggiano, revet
SLIK GJØR DU
Kok spagetti etter anvisningen på pakken. Del asparges i mindre biter og kok i rikelig vann i ca 5 minutter.
Stek baconet og deretter hvitløk. Ta spagetti og asparges ut av vannet og legg til siden sammen med stekt bacon og hvitløk.
Pisk egg sammen i en bolle, bland i fløte, vann og revet Michelangelo parmesan.
Smelt smør i en stor panne legg i den kokte pastaen, hell over egg og parmesan blandingen og rør inn i pastaen.
Bland inn pepper etter smak. Samtidig som pastaen varmes forsiktig, bland asparges og bacon inn i retten.
Strø over resten av den revede parmesanen.
Server med kjærlighet og en god salat til!