Mini maisbrød med Sveitser
Super smakfulle ostekuvertbrød – dette blir en ny favoritt!
INGREDIENSER
Til ca. 10 stk småbrød
100 g smeltet smør
3 egg
3,5 dl kefir
250 g maismel
150 g hvetemel
2 ts bakepulver
1 ts natron
0,5 ts salt
3 dl revet Original Sveitser
Frisk timian
SLIK GJØR DU
Smelt smør, bland inn kefir og pisket egg. Bland alt det tørre sammen først og rør inn det våte.
Vend 2.5 dl revet ost inn i røren. Spar 0,5 dl ost. Fordel røren over i en smurt muffinsform eller liten langpanne og dryss over
resten av osten og litt klippet timian.
Stek i ovnen på 200 °C i ca. 20 minutter.
Sveitser mini maisbrød er gode alene med meierismør eller til en suppe eller salat.
TIPS
Her kan du variere med sesongens urter både i deigen og som pynt.