Ostepinner

20 min
1 porsjoner
Myrdal Ramsløk ostepinner er fabelaktig tilbehør til det meste.

INGREDIENSER

For ca 20 pinner

4 plater butterdeig

100 g Myrdal Ramsløk, revet

I egg, sammenpisket

Sesamfrø

Valmuefrø

SLIK GJØR DU

Varm ovnen til 200°C. Kjevle ut butterdeigplatene

til dobbelt størrelse. Skjær platene i 3 cm brede

strimler. Snurr strimlene lett og legg de over på en

stekeplate dekket med bakepapir. Dryss over osten.

Dryss sesamfrø over på halvparten og valmuefrø

på resten. Stek i ca. 5 minutter, eller til de er gyldenbrune. Avkjøles på rist.

 

Ostepinner er supergodt som tilbehør til supper og gryter, til salaten og til tapas.

TIPS

Som variasjon kan du benytte Myrdal Gard geitost i denne oppskriften.