Blåmuggpasta med bacon og sukkererter

30 min
4 porsjoner
Det er vanskelig å ikke få vann i munnen av denne fantastiske pastaretten med sjampinjong, bacon, sukkererter og Selbu Blå.

INGREDIENSER

Ca. 400 g penne pasta
1 pk Selbu Blå
3 dl kremfløte
2 pk bacon
100 g sjampinjong
Sukkererter
Olivenolje
Smør til steking
Salt og pepper

SLIK GJØR DU

Kok pasta i rikelig vann etter anvisning på pakningen. Ha kremfløte i en kjele og smuldre i ¾ av Selbu Blå-pakken. Rør om og la det småkoke til det tykner til en saus. Kutt bacon i mindre biter og sprøstek. Skjær sjampinjong i tynne skiver, og stek i smør sammen med salt og pepper. Vask og tørk sukkerertene godt, og del dem diagonalt. Hell vannet av den ferdigkokte pastaen og bland inn litt olivenolje. Bland deretter sausen inn i pastaen. Server i skåler med stekt sopp, bacon, friske sukkererter og noen biter Selbu Blå. Avslutt med litt grovkvernet pepper på toppen.