Pasta med bacon og sukkererter

30 min
4 porsjoner
Det er vanskelig å ikke få vann i munnen av denne fantastiske pastaretten med champingnon, bacon, sukkererter og Selbu Norzola.

INGREDIENSER

Ca. 400 g penne pasta
1 pk Selbu Norzola
3 dl kremfløte
2 pk bacon
100 g champignon
Sukkererter
Olivenolje
Smør til steking
Salt og pepper

SLIK GJØR DU

Kok pasta i rikelig vann etter anvisning på pakningen. Ha kremfløte i en kjele og smuldre i ¾ av Selbu Norzola. Rør om og la det småkoke til det tykner til en saus. Kutt bacon i mindre biter og sprøstek. Skjær champignong i tynne skiver, og stek i smør sammen med salt og pepper. Vask og tørk sukkerertene godt, og del dem diagonalt. Hell vannet av den ferdigkokte pastaen og bland inn litt olivenolje. Bland deretter sausen inn i pastaen. Server i skåler med stekt sopp, bacon, friske sukkereter og noen biter Selbu Norzola. Avslutt med litt grovkvernet pepper på toppen.