Pastasalat med avocado og nøtter
INGREDIENSER
400 g pastaskruer
50 g pistasjenøtter
50 g gresskarkjerner
½ agurk
½ paprika
3 vårløk
2 avokado
150 g oliven
100 g Kybos salatost med soltørket tomat
Dressing
2 ss sitron
4 ss olje fra boksen
1 ts honning
5 ss finhakket bladpersille
SLIK GJØR DU
Kok pasta etter anvisning på pakken. I mellomtiden, bland sammen dressingen i en salatbolle. Rist nøtter og frø i en tørr, varm panne, til gresskarkjernene blåser seg litt opp. Når pastaen er al dente, sil godt av vannet og hell den i salatbollen og vend den inn i dressingen. Del agurk, paprika, vårløk og avokado i biter. Bland inn agurk, paprika, vårløk, avokado, oliven og salatost.
Server med et dryss av nøtter og frø. Og gjerne en sitronbåt.
TIPS
Bruk gjerne andre urter du liker. Salaten står fint for seg selv som en egen rett, men kan gjerne serveres ved siden av f. eks kylling.