Søtpotet med Små Blå
Vi har oppskriften på den perfekte høst-snacksen! Stek skiver av søtpotet, bland myntedressing med ferske urter, og topp med våre herlige Selbu Små Blå.
INGREDIENSER
2 søtpoteter
Olivenolje til pensling
2 klyper havsalt
Dressing:
En håndfull frisk, grovhakket mynte
2 fedd hvitløk, finhakket
1 rød chili, finhakket
2 ss olivenolje
1 ss hvitvinseddik
1 klype havsalt
SLIK GJØR DU
Bland sammen alle ingrediensene til dressingen i en liten skål, smak til med salt. Skrell søtpotetene og del dem i passe tykke skiver, ikke altfor tykke. Pensle med olje og krydre med salt på begge sider. Stek dem på begge sider i en stekepanne med smør til de er møre og gyldne. Legg dem på et serveringsfat, og topp med myntedressing og Selbu Små Blå.