Tortilla med speilegg og Selbu Blå

15 min
1 porsjoner
Nyt en deilig helgefrokost eller lunsj med denne herlige norsk-meksikanske kombinasjonen!

INGREDIENSER

1 tortillalefse
1/2 avokado
En neve kidneybønner (hermetiske)
1/4 rød paprika
1 egg
Selbu Blå 
Vårløk
Koriander

SLIK GJØR DU

Varm tortillalefsen i ovnen etter anvisning på pakken. Skyll bønnene under rennende, kaldt vann og tørk dem godt. Kutt avokado og paprika i terninger, og finhakk vårløk og koriander. Stek egget i en varm stekepanne med litt olje, forsøk gjerne å beholde plommen hel. Legg den varmede tortillalefsen på en tallerken og fordel bønner, avokado og paprika på lefsen. Legg på biter av din favoritt-Selbu Blå, og legg egget på toppen av det hele. Avslutt med å drysse finhakket koriander og vårløk over.

TIPS

Topp gjerne med litt Tabascosaus hvis du liker det litt sterkt.