Hvit pizza med Selbu Blå

60 min
4 porsjoner
Blåmuggost på pizza gir en helt ny smaksopplevelse. Her er en variant av hvit pizza med Selbu Blå - pizzakvelden kan ikke bli bedre!

INGREDIENSER

Pizzabunn
0,5 pk gjær
2 dl lunkent vann
2 ss oliven olje
1 ts salt
6 dl hvetemel

Topping
1 dl TINE Crème Fraîche
1 pk Selbu Blå
1 rødløk i tynne skiver
1 pakke ruccola
4 ss olivenolje
1 ss balsamicoeddik

SLIK GJØR DU

Smuldre gjæren i en bolle og rør den ut i vannet.

Bland sammen olje, salt og mesteparten av melet.

Arbeid deigen smidig og glatt. Dekk bollen med plast og la deigen heve i ca 45 minutter eller til dobbel størrelse.

Sett ovnen på 225°C.

Del i 4 like store emner og bruk resten av melet til kjevle ut til små pizzabunner.

Legg pizzabunnene på en bakeplate dekket med bakepapir.

Fordel på crème fraiche, biter med Selbu Blå, rødløk, salt og pepper på pizzabunnen.

Stekes i ca. 10-15 minutter eller til de er gyllenbrune.

Server varm toppet med ruccola, noen drypp olivenolje og balsamicoeddik.

TIPS

TIPS! Kjøp ferdig pizzadeig – så blir maten raskere ferdig. Passer godt med en enkel tomatsalat med friske urter til.