Toast

20 min
2 porsjoner
Har du prøvd blåmuggost sammen med spekeskinke? Prøv den herlige smakskombinasjonen i en toast.

INGREDIENSER

2 ts smør til steking
4 brødskiver, gjerne landbrød
6 skiver Selbu Blå Kraftig
4 skiver spekeskinke
4 ts balsamicoeddik
Ruccola salat til servering

SLIK GJØR DU

Forvarm stekeovnen til 220° C. Smelt smør i en stekepanne, og stek skivene lett til de får gylden farge. Legg to av brødskivene på hver sin tallerken. Legg deretter på skiver av Selbu Blå Kraftig og spekeskinke, og topp med litt balsamicoeddik, før du legger den andre skiven på toppen. Legg toasten på et stekebrett med bakepapir, og sett dem i stekeovnen i noen miutter til osten begynner  smelte. Server gjerne med litt ruccola salat.

TIPS

Du kan også bruke honning eller marmelade, istedenfor balsemico.