Toast
Har du prøvd blåmuggost sammen med spekeskinke? Prøv den herlige smakskombinasjonen i en toast.
INGREDIENSER
2 ts smør til steking
4 brødskiver, gjerne landbrød
6 skiver Selbu Blå Kraftig
4 skiver spekeskinke
4 ts balsamicoeddik
Ruccola salat til servering
SLIK GJØR DU
Forvarm stekeovnen til 220° C. Smelt smør i en stekepanne, og stek skivene lett til de får gylden farge. Legg to av brødskivene på hver sin tallerken. Legg deretter på skiver av Selbu Blå Kraftig og spekeskinke, og topp med litt balsamicoeddik, før du legger den andre skiven på toppen. Legg toasten på et stekebrett med bakepapir, og sett dem i stekeovnen i noen miutter til osten begynner smelte. Server gjerne med litt ruccola salat.
TIPS
Du kan også bruke honning eller marmelade, istedenfor balsemico.