Spaghetti med parmaskinke
INGREDIENSER
300 g Sopps spaghetti
1 mellomstore squash, i tynne skiver
80 g parmaskinke, skiver
100 g Michelangelo Parmigiano Reggiano
1 sjalottløk
2 ss vann
3 ss olivenolje
Persille
Basilikum
Salt og pepper
SLIK GJØR DU
Del squashen i tynne skiver. Hakk løk, stek forsiktig på middels varme i olje og 1 ss vann. Legg squashskivene i stekepannen og «kok» sammen med løken i ca 8 minutter. Bruk litt vann om nødvendig, grønnsakene skal ikke bli brune. Smak til med salt og pepper. Del parmaskinkeskivene i strimler. Kok spagetti "al dente". Hell vannet av
pastaen og spar ½ dl. Bland ferdig kokt spaghetti sammen med løk, squash og litt av pastavannet. Vend forsiktig inn til slutt parmaskinken, persillen og basilikum i pastaen.
Servér toppet med høvlet parmesan og godt brød.
Buon Appetito!